Samata wafel met cocos

Zoveel lekkers kan je bereiden met Samata extra golden milk!

SAMATA WAFELS MET COCOS

Dit heb je nodig:
✅4 eieren
✅4 dl melk
✅4 dl bruisend water
✅4 dl melk
✅225g boter
✅2 el aardappelzetmeel
✅335g zelfrijzend bloem
✅6el suiker ( naar smaak)
✅6 zakjes vanillesuiker
✅4 el geraspte cocos
✅3 zakjes Samata Extra Golden Milk

EXTRA
Olie voor het wafelijzer.

Poedersuiker voor garnering

ZO MAAK JE HET

Werk met ingrediënten op kamertemperatuur.

Meng de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een luchtige massa.

Zeef de zelfrijzende bloem en het aardappelzetmeel boven de deegkom en meng met de cocos en Samata Extra Golden Milk door het beslag.

Voeg er de zachte boter bij en roer glad.

Meng de melk met het bruisend water en roer tot een vloeiend beslag.

Laat het beslag 1 u rusten.

Verhit een wafelijzer tot stand 3 à 3,5. Breng wat olie met een borsteltje aan op het wafelijzer. Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.

Laat de wafels volledig afkoelen op een rooster of serveer warm met poedersuiker.

SMAKELIJK!