ENERGETIX Werking


Meer KRACHT en ENERGIE

Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud.

Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten. Onze miljoenen klanten wereldwijd willen de magneetkracht van de ENERGETIX sieraden zelf dagelijks ervaren en dicht bij zich hebben.

ENERGETIX is niet voor niets onbetwist marktleider als het gaat om de verkoop van magneetsieraden en accessoires.      

 

ENERGETIX Werking - Over de magneten in de ENERGETIX sieraden


De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss).De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.


Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt.


Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen.


Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.


De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht. 

 

Dit geldt ook voor de ENERGETIX Accessoires, zoals bijvoorbeeld het magneethart, die ook een grotere magneetkracht dan de overige sieraden kennen.
Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten.

Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).


Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor vrouwen - mannen - kinderen en ook voor uw huisdieren.

 

ENERGETIX Werking - Meer Kracht en Energie door de magneetkracht

In zijn algemeenheid kunnen wij op basis van onze eigen ervaring en de berichten van onze klanten wel oprecht zeggen, dat de ENERGETIX sieraden zeker kunnen bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn hiervan al overtuigd en delen hun ervaringen enthousiast met de mensen in hun omgeving.

De beste vorm van reclame is in ons geval dus mond-tot-mond reclame en veel nieuwe klanten kopen een ENERGETIX magneetsieraad of accessoire puur op basis van de persoonlijke aanbeveling van anderen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om zelf te ervaren wat de ENERGETIX sieraden voor u persoonlijk kunnen betekenen.
En wilt u een persoonlijk gericht advies of hierover meer achtergrond informatie wensen? Neemt u dan gerust contact met ons.

Wij geven u antwoord op al uw specifieke vragen en delen graag onze ervaringen met de ENERGETIX werking van de sieraden met u.

Scan de QR code dan kan je een kijkje nemen in ons assortiment van Energetix.