Motivatie en bescherming

ABC-hangers zijn bedoeld voor hen die zich wensen te verbinden met het Al.
Men wordt door de ABC-hanger beschermd en gestimuleerd om zijn innerlijke wijsheid te vergroten. 

De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens. 


Vredevol bewustzijn

De ABC-hanger kan de drager in versneld tempo begeleiden tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand, daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat.

 

Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men kan meestromen met  de goddelijke wil. 

 

Intuïtie vertrouwen

De ovale hanger is er in twee maten. Welke van de twee gekozen wordt, hangt af van voorkeur of inspiratie. De energie tussen een grote en een kleine hanger verschilt niet wezenlijk van elkaar.

Ieder mens mag intuïtief kiezen wat op het moment het beste bij hem/haar past. Ook wanneer een hanger als geschenk voor iemand anders gekozen wordt, mag je erop vertrouwen dat de Lichtwereld de intuïtie zo aanstuurt, dat de juiste keuze gemaakt zal worden. 

Hart en hoofd in balans

De hartjes hanger onderscheidt zich van de ovale hangers, doordat de energie nog sterker werkt op de verbinding van het kruin- en/of hoger kruinchakra met het hartchakra.
Wanneer deze verbinding zo volledig geïntegreerd is, dat de bovenste vier chakra's volkomen versmolten zijn met elkaar, is de liefde-wijsheid in volmaakte balans.
Dit is uiteindelijk het streven van iedere gevorderde ziel.
De hartjes hanger begeleidt dit proces met de energie vanuit de ultieme liefde-wijsheid, en helpt bij het creëren van de juiste omstandigheden hiervoor, voor de positief gemotiveerde mens.