De afgelopen jaren is er veel te doen over frisdrank. Iedereen heeft er zijn mening over.

Het is niet gezond voor je. Er zitten te veel suikers in; te veel calorieën.

In light frisdrank zit weer de slechte stof aspartaam, plus vele andere stofjes waar je niet vrolijk wordt.

En ga zo maar door.. Wat kan je dan nog wel drinken?

En geldt dit ook voor als je veel sport?

Een Oostenrijkse apotheker vond dat er iets moest gebeuren en bracht de gezonde frisdrank: Doubdle O7 op de markt.

Doubdle O7 is een frisdrank dat, in tegenstelling tot vele andere frisdranken op de markt, alleen maar bestaat uit plantenextracten, mineralen, vitaminen en natuurlijke vruchtensappen.

Doubdle O7 wordt gezoet met stevia.

De combinatie van de plantenextracten, mineralen en vitaminen zorgen er ook voor dat Doubdle O7 een goede hersteldrank is voor na een training.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De functionele frisdrank Doubdle O7 vult de ontstane tekorten na inspanning in het lichaam aan met vitamines, mineralen en plantenextracten.

De vitamines zorgen ervoor dat uw concentratievermogen wordt verhoogd, de natuurlijke weerstand op peil blijft en verminderen de vermoeidheid.

De mineralen optimaliseren de spierfunctionaliteit, de stofwisseling, gewrichten en botten en de plantenextracten verbeteren het prestatievermogen, reduceren stress en bevorderen de vitaliteit en de spijsvertering.

 

Doubdle O7 richt zich echt op het gezondheidsaspect en valt uniek te noemen vanwege de combinatie aan zuivere ingrediënten die samen zorgen een heerlijk (fris)drankje dat ook nog eens door de natuurlijk eigenschappen van alle ingrediënten prestatiebevorderend werken en kan bijdragen aan een vlot herstel.

 

Aangezien er niets anders in zit dan alleen de bovenstaande natuurlijke ingrediënten mag Doubdle O7 ook worden gedronken als je zwanger bent en door kinderen (zonder dat je daarna bang hoeft te zijn of ze je huis rond gaan stuiteren).

Een ander bijkomstig voordeel is dat Doubdle O7 laag is in calorieën is, 100 ml Doubdle O7 bevat namelijk net iets minder dan 20 kcal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen kan via gsm / email.

Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen.