Stijlvolle tafellampen, vervaardigd uit hoogwaardig porselein. De unieke ontwerpen worden steeds met de hand gemaakt. De handelsmerk is de gaatjes in het creatieve design, waardoor u een prachtige schittering creëert. De tijdloze, elegante ontwerpen passen in ieder huis, en in iedere kamer! Elk exemplaar is uniek!

 

                  Ontwerp: de Boom

Een boom van een lamp! Deze tafellamp staat er! Het krachtige design, geïnspireerd door de natuur en bomen, geeft een originele touch aan uw interieur.
Creëer een rustgevende sfeer in uw slaapkamer, babykamer of woonkamer. Doordat de lamp en de gaatjes met de hand gemaakt werden, krijgt u een uniek ontwerp. Niemand heeft identiek dezelfde tafellamp in zijn/haar interieur.

Het zorgvuldig bewerkte porselein garandeert een lange levensduur en een prachtige schittering in uw woning.

                                                                                                                                             Afmetingen: 12 x 12 x 26 cm (lxbxh)

               Ontwerp: Ellips

Op zoek naar een originele, onvergelijkbare tafellamp? Zoek niet langer! Met deze tafellamp krijgt u een ongeëvenaard stuk decoratie. Het design werd met de hand gemaakt, gecreëerd met kwalitatief porselein. Het speciale ontwerp met schitterende gaatjes trekt meteen de aandacht van uw bezoekers. De lamp staat prachtig op uw bureau, uw nachtkastje of uw eettafel.
Dankzij het weergaloze ontwerp combineert u de lamp eindeloos met moderne of klassieke meubelstukken, voor een levenslang genot!

                                                                          Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 28 cm (lxbxh)

Afmetingen: 30,5 x 13 x 28 cm(lxbxh)

               Ontwerp: Bos

Soms ziet u door het bos de bomen niet meer. Dat is verleden tijd met deze buitengewone tafellamp. Het unieke design is handgemaakt en vervaardigd uit kwalitatief porselein.
Het ontwerp, met grote opening bovenaan en schitterende gaatjes rondom, wordt ongetwijfeld de eyecatcher in uw woonkamer, eetplaats of op uw bureau. Dit sublieme stuk decoratie, in tijdloos wit, staat gegarandeerd geweldig in uw interieur, traditioneel of modern!

               Ontwerp: Melkweg
Indrukwekkende tafellamp die doet denken aan het heelal. 

De handgemaakte gaatjes in het ontwerp zorgen voor een prachtige straling, en bootsen de sterren in het universum na. Het ronde design lijkt de bewegingen van de melkweg te volgen. Werk uw moderne of klassieke interieur af met deze eyecatcher. Dit prachtige decoratiestuk resulteert in gezellige avonden gevuld met boeiende verhalen.

Afmetingen:20,5 x 20,2 x 17,7cm(lxbxh)

                Ontwerp: Bloem
De lamp tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van uw gasten. Dankzij de gaatjes in het ontwerp ontstaat er een oogverblindende schittering in uw interieur. Deze handgemaakte, porseleinen tafellamp vormt een mooi en schattig accent in uw woonkamer, eetplaats, keuken of kinderkamer. Wanneer de lamp niet brandt, krijgt u een uniek designstuk in tijdloos wit.

Afmetingen: 23,5 x 13,5 x 22 cm(lxbxh)

Afmetingen: 21 x 21 x 18,5 cm(lxbxh)

        Ontwerp: Bloemendaal

Omdat u nooit te veel bloemen kan hebben! Elke ruimte komt meteen tot leven met deze elegante tafellamp. Dankzij het tijdloze ontwerp en het kwalitatieve porselein, kunt u jaren genieten van deze tafellamp. De handgemaakte gaatjes realiseren een prachtige schittering, zoals u nog nooit eerder zag. Deze eyecatcher past in elk interieur: van strak en modern tot elegant en klassiek.

                Ontwerp: Ster
Fonkelende tafellamp in magisch sterrendesign. Leg hem neer, of hang hem op, voor die extra magische sfeer. Creëer een heus universum op uw plafond, dankzij de handgemaakte gaatjes. Het licht schijnt erdoor en zorgt voor een toverachtige sfeer. Dankzij het unieke ontwerp komt de lamp helemaal tot zijn recht in de kerstperiode. Het kwalitatieve porselein garandeert een lange levensduur.

Afmetingen: 24 x 22 x 7,5 cm (lxbxh)

               Ontwerp: Ananas

U waant zich meteen op een tropisch eiland met deze tafellamp in de vorm van een ananas.
Het design zorgt voor een exotische sfeer in uw interieur.
De lamp staat prachtig in elke ruimte: uw woonkamer, eetplaats, slaapkamer en zelfs badkamer.
Het unieke ontwerp van de tafellamp creëert een ontspannende en relaxerende sfeer, alsof u zich op een parelwit strand in de tropen bevindt.

Zelfs wanneer de tafellamp niet brandt, is het een prachtig stukje decoratie, dat past in elk interieur!

Afmetingen:16 x16 x 26,7cm(lxbxh)

Afmetingen: 15 x 15 x 16,5cm (lxbxh)

                    Ontwerp: Tulp
De porseleinen tafellamp, in de vorm van een tulp, zorgt voor een elegante touch in uw interieur. Het tijdloze design past bij elke stijl.
De lamp is vervaardigd uit hoogwaardig porselein, voor een lange levensduur. De met de hand gemaakte gaatjes geven de tafellamp een uniek aspect. Deze perforaties creëren een uniek lichteffect die het sfeerniveau van jouw huis  tot een hoger niveau tillen. Wanneer de lamp niet aan staat, heeft u een stijlvol, wit decoratiestuk in uw interieur.

Unieke productkenmerken:

 • Met de hand vervaardigd uit hoogwaardig porselein
 • Lange levensduur
 • Maak indruk op je gasten met een uniek, handgemaakt exemplaaruit de Illuus collectie
 • Prachtig geschenkidee
 • Creëert aangename sfeer door handgeprikte gaatjes
 • Geïnspireerd door de natuur
 • Ondersteunt standaard lamp (E14)


Technische eigenschappen:

 • Eenvoudig te bedienen met aan/uit-schakelaar
 • 2 jaar garantie op technische defecten
 • Lengte elektrisch snoer: 1,6 meter
 • E14 fitting standaard lichtbron (lichtbron niet inbegrepen)
 • 220-240V, 50 Hz
 • Geschikt voor toepassing met LED lichtbron